Kamagra ( Sildenafil Citrate )
Kamagra

Kamagra er anvendt til behandling af erektil dysfunktion hos mænd og pulmonal arteriel hypertension.

100 mg
12 piller
Kamagra
$47.87
$ 35.99
$ 3.00 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $ 0.00
100 mg
20 piller
Kamagra
$63.83
$ 47.99
$ 2.40 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $ 12.00
100 mg
32 piller
Kamagra
$91.76
$ 68.99
$ 2.16 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $ 26.88
100 mg
60 piller
Kamagra
$155.60
$ 116.99
$ 1.95 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $ 63.00
100 mg
84 piller
Kamagra
$195.50
$ 146.99
$ 1.75 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $ 105.00
100 mg
120 piller
Kamagra
$250.03
$ 187.99
$ 1.57 pr pille
+ 10 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $ 171.60
100 mg
180 piller
Kamagra
$340.47
$ 255.99
$ 1.42 pr pille
+ En gratis ED prøvepakke
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $ 284.40
Vare Beskrivelse


Almindelig brug


Kamagra er medicin til behandling imod mænd’s impotens. Dette en analog version af Viagra eller sildenafil citrate, der anvendes til behandling af seksuel dysfunktion hos mænd. Kamagra øger mængden af blod passerer til penis.


Dosering og instruktion


100mg dosis Kamagra påbegynder virkning efter 45 minutter og kan vare 4-6 timer.


Forholdsregler


Før du begynder at bruge Kamagra skal du underrette din læge, hvis du lider af allergi, anæmi, øjensygdomme, kræft, forhøjet blodtryk eller lavt blodtryk, uregelmæssig hjerterytme, hjertesvigt, ustabil brystsmerter, synproblemer, deformitet af penis eller har historie af sådanne betingelser eller tager proteasehæmmet til behandling af HIV. Pas på med at stå op hurtigt fra en liggende eller siddende stilling. Undgå at drikke alkohol, da det kan forværre bivirkninger. Du må ikke tage Kamagra, hvis du allerede har taget en anden ED medicin. Fortæl din læge, før du tager Kamagra, hvis du bruger alprostadil (Caverject, Muse, Edex) eller yohimbin (Yocon , Yodoxin).


Kontraindikationer


Kamagra er kontraindiceret hos patienter med allergi over for medicin eller dem, der bliver behandlet med nitrater (såsom nitroglycerin). Denne kombination kan resultere i meget lavt blodtryk , som kan føre til et slagtilfælde, hjerteanfald eller død. Tag ikke denne medicin, hvis du er under 18 år!Mulige bivirkninger


Nogle patienter kan opleve hovedpine, diarré, svimmelhed, mavebesvær, opkastning, tilstoppet næse. En sådan negativ påvirkning kan fremkalde rødme i ansigtet. Kamagra kan forårsage en sjælden, men alvorlig tilstand kendt som priapisme eller langvarig erektion. Kontakt din sundhedsplejeske eller læde, hvis din erektion fortsætter længere end nogle få timer.


Medicinkombination


Kamagra bør ikke ordineres til patienter, der behandles med medicin, der indeholder organiske nitrater. Kamagra blodets niveau er rejst af erythromycin, ketoconazol, itraconazol og saquinavir. Disse lægemidler er kendt for at interagere med Kamagra: bosentan (Tracleer), cimetidin (Tagamet, tagamet HB), et antibiotikum, såsom erythromycin (E- Mycin, Eryc, Ery - Tab) eller clarithromycin (biaxin), doxazosin (Cardura), prazosin (Minipress) Terazosin (Hytrin), HIV-medicin såsom indinavir (Crixivan), amprenavir (Agenerase), darunavir (Prezista), efavirenz (Sustiva), tipranavir (Aptivus), nevirapin (Viramune), saquinavir (Invirase, Fortovase) lopinavir/ritonavir (Kaletra) fosamprenavir (Lexiva), ritonavir (Norvir), atazanavir (Reyataz) eller nelfinavir (Viracept), et svampedræbende medicin såsom itraconazol (Sporanox) eller ketoconazol (Nizoral), carbamazepin (Tegretol), phenobarbital (luminal) eller phenytoin (Dilantin), eller rifampin (Rifadin, Rimactane) eller rifabutin (Mycobutin).


Glemt dosis


Kamagra skal tages efter behov.Overdosis


Hvis du tager en overdosis af Kamagra kan du opleve besvimelse, brystsmerter, kvalme, uregelmæssig hjertebanken, svimmelhed. Søg øjeblikkelig lægehjælp, hvis det opstår.


Opbevaring


Opbevares ved stuetemperatur væk fra fugt, sollys, børn og kæledyr i en lufttæt beholder.


Ansvarsfraskrivelse


Vi giver kun generel information om medecin, som ikke dækker alle instruktioner, mulige medicinintegreringer, eller forholdsregler.
Oplysninger på webstedet kan ikke bruges til selvbehandling eller selv-diagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til bestemte patienter, bør aftales med din sundhedsplejerådgiver eller læge ansvarlig for sagen.
Vi fralægger os pålideligheden af denne information, og fejl der kunne forekomme heri. Vi er ikke ansvarlige for nogen direkte, indirekte, særlige eller anden indirekte skade, som resulterer ved brugen af information på webstedet, og ej heller konsekvenserne af selvbehandling.
Pakke
Forsendelse Til Hele Verden
Leveringsmetode Leveringstiden Pris  
Levering 9-14 dage 30$ Sporing # tilgængelig i 2 dage
Pakke Eksempel
Forfra Visning
Side Visning
Bagfra Visning
Din ordre vil blive pakket sikkert og trygt og sendes afsendt inden for 24 timer. Dette er præcist, hvordan din pakke vil se ud (billederne af et ægte fragt vare). Det har en størrelse og et udseende af et almindeligt brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm), og det afslører ikke indholdet
  • Forsendelse til hele verden
  • Fortrolighed og anonymitet er garanteret
  • Trygt og sikkert
  • Diskret indpakning
  • Forsendelse af ordrer inden for 24 timer
  • 100% levering success
Vidnesbyrder
Tain Tang
5 stjerner ud af 5
16-Sep-2015
Da jeg blev diagnosticeret med ED, prøvede jeg forskellige receptpligtig medicin på forskellige doser, men de havde bare ikke synes ret for nogle årsager. Så da jeg fandt Kamagra 100 mg på min online-apotek, besluttede jeg at det ville være forkert ikke at give det en chance. Jeg er taknemmelig over at jeg gav det en chance, fordi dette stof arbejdede fantastisk for mig. Jeg tager det ifølge etiketten aldrig oftere end en gang hver 24. time, ingen bivirkninger eller noget hidtil.
Harry Alba Medrano
4 stjerner ud af 5
14-Sep-2015
Jeg tror Kamagra 100 mg har noget reelt alternativ derude, i hvert fald intet andet arbejdede for mig så godt. Jeg tog alle de berømte navne, betalte en formue for dem, men resultatet var ikke helt, hvad jeg havde håbet på. Kamagra 100 mg får jobbet gjort for mig hver gang: Jeg har meget hårde erektioner, de vare så længe som jeg har brug for dem til, plus jeg kan have samlejer to gange, hvis jeg vil aldrig kunne gøre det på min egen.
Barry Malone
4 stjerner ud af 5
01-Sep-2015
Kamagra 100 mg er et fantastisk produkt! Det virker som regel inden for en halv time, længere tid hvis jeg har spist mad med et glas vin. Sex er fantastisk for mig og min partner, fordi Kamagra 100 mg ikke bare lade dig have sex, det forbedrer kvaliteten af ​​dit sexliv. Jeg prøvede andre ED narkotika førhen, ingen af ​​dem var så god.
Yong Meng
5 stjerner ud af 5
25-Aug-2015
Jeg har haft erektil dysfunktion i årevis, men først da jeg mødte min nuværende kæreste blev jeg fast besluttet på at gøre noget ved det. Kamagra 100 mg gjorde mig klar over det var alt for tidligt at blive en gammel mand og give op på mit sexliv. Jeg får stenhårde erektioner efter 40 minutter, så jeg sørger for jeg tager det på forhånd.
Mattia Moretti
4 stjerner ud af 5
18-Aug-2015
Jeg tager Kamagra 100 mg, fordi det er det stof, der virker bedst for mig. Jeg bestilte en masse forskellige lægemidler til erektil dysfunktion på dette apotek og prøvet dem alle, én ad gangen selvfølgelig. Kun med Kamagra 100 mg var en klar til at gøre runde to efter bare 10 minutters hvile, det er virkelig fantastisk!
Valdo Dominquez Quintero
5 stjerner ud af 5
08-Aug-2015
Takket være Kamagra 100 mg er mit sexliv forbløffende. Det er virker virkelig! Jeg tager det 30 minutter, før jeg har brug for a fåt erektion, der altid er rock hårdt. Første gang jeg tog det, havde jeg en til to timers lang sex maraton, og i sidste ende var det så hårdt, som da vi startede. Min penis syntes større også, sandsynligvis fordi Kamagra 100 mg bidraget til at afsløre sin sande potentiale.
Ferrau Chenard
4 stjerner ud af 5
03-Aug-2015
Jeg er på min tredje pakke Kamagra 100 mg, og jeg må fortælle jer, at der ikke er noget bedre. Jeg elsker at shoppe for min medicin på dette apotek, det er altid meget hurtig og bekvemt. De leverer hurtigere at man med rimelighed kunne forvente, uanset hvor du er. Jeg fik min bestilling i et par dage, sådan en rekord faktisk.
Joseph S. Howard
4 stjerner ud af 5
19-Jul-2015
Dette apotek er mit nummer et destination for kvalitet Kamagra 100 mg. Hvis du er usikker, kan du måske blive i tvivl om hvilket et du skal vælge, da der ikke er for mange gode online-apoteker derude. Jeg kom her først på udkig efter høj kvalitet medicin til rimelige priser, men fik meget mere end det. Du vil især sætte pris på deres super hurtig levering, det styrer!
Roland Simon
5 stjerner ud af 5
19-Jul-2015
Hvis du er på udkig efter en pålidelig apotek for at bestille Kamagra 100 mg - kan jeg klart anbefale dette! Jeg har været en regelmæssig kunde her i årevis, og ikke en gang har jeg haft et problem. Deres leverancer er altid hurtig, kvaliteten af Kamagra er høj, og jeg betaler en meget rimelig pris for alt. Du bør tjekke dette apotek ud, jeg er sikker på du vil finde alt hvad du søger.
Hessu Ristila
4 stjerner ud af 5
18-Jul-2015
Dette apotek er ekstraordinært. Jeg værdsætter deres effektiv service, hurtig levering, høj kvalitet Kamagra 100 mg og selvfølgelig den måde, de behandler mig som deres kunde. Disse fyre er i denne branche af en grund, så jeg føler mig altid sikker, når jeg kommer tilbage.
Pampin Corral Pantoja
4 stjerner ud af 5
14-Jul-2015
ED stinker, men ikke så meget, når du har Kamagra 100 mg. Jeg forsøgte at opdele pillen og håbede, at en lavere dosis ville arbejde for mig, men jeg lagde ikke mærke meget forbedring. Så jeg tog bare en hel pille og fik effekterne jeg havde brug for, gæt de fyre i laboratoriet ved, hvad de gør efter alle. Fantastiske effekter og intet at klage over hidtil.
Robert E. Horrocks
5 stjerner ud af 5
13-Jul-2015
Når du tænker "online-apotek", hvad tænker du så på først? Før jeg fandt Dette apotek, var mine associationer altid "lav kvalitet" og "langsomme leverancer". Med dette apotek, jeg var glad for at glemme alt om disse stereotyper. Kamagra 100 mg de sælger her er stor, virker hver gang. De har også de hurtigste leverancer, du nogensinde har set, gotta elsker dem!
Milton Martel
5 stjerner ud af 5
13-Jul-2015
Jeg handler kun på dette apotek, fordi jeg værdsætter deres høje kvalitet til rimelige priser. Det stof, jeg kommer køber her er Kamagra 100 mg. Jeg tvivler ikke på kvaliteten af dette medicin, fordi det virker perfekt for mig uden nogen interaktioner (jeg tager også andre receptpligtig medicin). Jeg ved også, at man kan have tillid til dette apotek, fordi jeg gjorde undersøgte det en del før jeg købte noget. De er kendt for deres hurtige levering, det er et andet punkt for dem.
Orson Orellana Nino
4 stjerner ud af 5
10-Jul-2015
Jeg bestilte Kamagra 100 mg på dette apotek, og nogle andre ED medicin før jeg fandt dette (jeg ønskede at sammenligne og se for mig selv). Jeg holder mig til Kamagra 100 mg, som for apotek, det gjorde alt for at gøre mit køb behageligt og praktisk. jeg brugte kun et par minutter samlet, elskede det faktum, at du ikke behøver at give alt, unødvendige oplysninger, blot de oplysninger, de har brug for at sende det til dig.
Manu Sinervo
5 stjerner ud af 5
05-Jul-2015
Jeg var overrasket over at opdage, at jeg aldrig ville være i stand til at have sex normalt igen (dvs. uden at tage et lægemiddel), men det viste sig at være en velsignelse i forklædning. Mit sexliv har aldrig været perfekt, da jeg plejede kun at vare et par minutter. Med Kamagra 100 mg blev jeg en mand, der kunne have sex i en time lige, eksperimentere og sørge for at damen syvende himmel mindst to gange.
Gunnu Haukas
5 stjerner ud af 5
02-Jul-2015
Hvad jeg værdsætter mest ved online shoppe er en chance for at spare tid. Dette apotek sparede mig ikke kun tid, det giver også gode tilbud på Kamagra 100 mg. Jeg er altid kinda spændt på at komme over at placere en ordre spekulerer på, hvad de ellers forberedt mig(sidste gang det var gratis levering til min store ordre, for eksempel). Way to go!
Thorkel Nessa
5 stjerner ud af 5
01-Jul-2015
Dette er et vidunderligt apotek, som du skal besøge, hvis du er på udkig efter en effektiv, men alligevel kvalitets medicin. Jeg købte Kamagra 100 mg her for omkring en måned siden, og siden da har jeg anbefalet det til alle mine venner. Det er ikke kun de ED narkotika, selvom de har en vifte af receptpligtig medicin, som du ikke har brug for uden en recept.
Saku Hyvarinen
4 stjerner ud af 5
16-Jun-2015
Fantastisk apotek med lave priser på Kamagra 100 mg - hvad ellers kunne du ønske dig? Jeg kan godt lide det faktum, du kan placere en ordre på blot et par minutter, samt det faktum at de er et juridisk apotek, hvilket betyder, at du aldrig vil have problemer med dit kreditkort eller personlige oplysninger. Jeg har endelig fundet et sikker og pålidelig online-apotek, det er her!
Leoncio Estrada Lara
4 stjerner ud af 5
13-Jun-2015
Indtil videre har jeg taget Kamagra 100 mg i to år for at have sex en gang om ugen. Det er stadig temmelig godt for en 65 årig. Jeg ville ønske, jeg ville fundet det her før, mine erektionsproblemer havde dræbt mig i årevis, før jeg gjorde. Tja, jeg er stor nu, fordi jeg tager min pille og kan have sex i mindst et par timer.
Nicol Oldbuck
5 stjerner ud af 5
12-Jun-2015
Da jeg havde brug for Kamagra 100 mg hurtigst muligt, og dette apotek tilbød at levere på kun et par dage, var jeg en smule skeptisk. Nu ved jeg, at de altid er seriøse omkring det, det er grunden til dette er apoteket Jeg altid kommer til. De har utroligt hurtig levering og en bred vifte af receptpligtig medicin. Jeg finder altid, hvad jeg har brug for her.