Generic Propecia ( Finasteride )
Propecia

Propecia används världen över för att motverka håravfall hos män i alla åldrar.

1 mg
10 tabletter
Propecia
$9.59
$ 7.99
$ 0.80 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
1 mg
20 tabletter
Propecia
$17.99
$ 14.99
$ 0.75 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
1 mg
30 tabletter
Propecia
$25.19
$ 20.99
$ 0.70 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
1 mg
60 tabletter
Propecia
$47.99
$ 39.99
$ 0.67 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
1 mg
90 tabletter
Propecia
$64.79
$ 53.99
$ 0.60 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
1 mg
120 tabletter
Propecia
$79.19
$ 65.99
$ 0.55 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
5 mg
30 tabletter
Propecia
$37.19
$ 30.99
$ 1.03 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
5 mg
60 tabletter
Propecia
$69.59
$ 57.99
$ 0.97 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
5 mg
90 tabletter
Propecia
$94.79
$ 78.99
$ 0.88 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
5 mg
120 tabletter
Propecia
$115.19
$ 95.99
$ 0.80 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
Produktbeskrivning


Propecia används för att behandla håravfall (manliga mönster). Det är att endast användas av vuxna män. Finasterid kan också användas för att behandla prostatacancer och godartad prostataförstoring.
I kliniska studier Propecia visade sig fungera på både överdelen och hårfästet.Dosering


Propecia genom munnen med ett glas vatten, med eller utan mat. Undvik kapning, krossning eller tugga detta läkemedel.
Rådgör med din läkare om lämplig dos för dig.Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Propecia läkare eller apoteket om du är allergisk mot propecia eller Dutasterid, eller om du har andra allergier.
Eftersom detta medikament kan absorberas genom huden, kvinnor som är gravida eller kan bli gravida ska inte manipulera detta läkemedel.Kontraindikationer


Propecia ska inte användas av kvinnor eller barn såväl som av patienterna har visat en reaktion på överkänslighet mot Propecia.Möjliga biverkningar


De vanligaste biverkningarna är yrsel, ovanlig svaghet, trötthet, sömnsvårigheter, dimsyn, rinnande näsa, eller problem utlösning.
Sluta använda Propecia och ring din läkare omedelbart om du har någon av dessa allvarliga biverkningar: penis erektion som är smärtsamt eller varar 4 timmar eller längre, svår yrsel eller svimning.
En mycket allvarlig allergisk reaktion inträffar sällan.
Om du märker biverkningar som inte nämns här, kontakta din läkare eller apotekspersonal.Läkemedelsinteraktion


Tala om för din läkare eller apotekspersonal om alla receptbelagda och receptfria / naturläkemedel du kan använda innan du använder detta läkemedel.Missad dos


Om du har missat din dos, ta den så snart du kommer ihåg. Om du ser att det är nära tidpunkten för nästa dos, hoppa över den missade dosen och återgå till det vanliga doseringsschemat. Ta inte din dos två gånger.Överdosering


Om du tror att du har använt för mycket av detta läkemedel söka akut medicinsk vård omedelbart. Symtomen vid överdosering är vanligen bröstsmärta, illamående, oregelbundna hjärtslag, och känslan YR eller svimning.Förvaring


Förvara dina mediciner vid rumstemperatur mellan 68-77 grader F (20-25 grader C) borta från ljus och fukt. Förvara dem inte i badrummet. Förvara alla läkemedel borta från räckhåll för barn och husdjur.Avtal


Vi tillhandahåller endast allmän information om läkemedel som inte täcker alla riktningar, möjliga integrationer drog eller försiktighetsåtgärder. Information på webbplatsen kan inte användas för egenvård och självövervakning. Några specifika instruktioner för en viss patient bör komma överens med din vård rådgivare eller en läkare som ansvarar för ärendet. Vi förnekanden tillförlitligheten i denna information och misstag men den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för direkta, indirekta, särskilda eller annan indirekt skada till följd av all användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenserna av egenvård.
Förpackning
Sändning över Hela Världen
Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 9-14 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Paket exempel
Frontvy
Sidovy
Backsidesvy
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
  • Sändning över hela världen
  • Sekretess och anonymitet garanti
  • Trygg och säker
  • Diskreta söker paket
  • Avsändandet beställningar inom 24 timmar
  • 100% framgång leverans
Kundbrev
Michele Barbieri
5 stjärnor av 5
07-Oct-2015
Det är ett bra apotek om du behöver för att starta behandlingen förr snarare än senare. Jag minns hur otålig jag var att börja ta Propecia 1 mg för några år sedan, även om ett par dagar gör inte så mycket av en skillnad. Det fina med detta apotek är att de har mycket snabb leverans, så oavsett om du har bråttom eller inte, kommer du att få det tidigare än du tror!
Otto Kalb
5 stjärnor av 5
06-Oct-2015
Detta är apoteket kommer jag till när jag får slut på Propecia 1 mg. Det är säkrare på det sättet, att ha ett apotek som du kan komma till varje gång du behöver något receptbelagt läkemedel, eftersom du inte har att granska en ny plats innan du gör en beställning. Jag har varit att köpa Propecia 1 mg under några år här och litar på detta apotek helt, så du behöver inte slösa min tid att placera order med apotek jag aldrig hört talas om innan.
Ulrika Pasch
4 stjärnor av 5
02-Oct-2015
Om du vill ha en pålitlig onlineapotek med överkomliga priser, är detta en rätt för dig. Jag komma hit för Propecia 5 mg, även om man naturligtvis de säljer en mängd andra droger för eventuella problem som kan uppstå. De är till stor hjälp när du kontaktar dem med frågor, är detta en viktig sak för mig. Jag är deras stamkund, så du kan ta det från mig, är det här apoteks värt din tid.
Pedro Cumplido
5 stjärnor av 5
29-Sep-2015
Började ta Propecia 1 mg tre månader sedan och märkte redan en förbättring av tjockleken på mitt hår. Nya hårstrån började växa på den kala fläcken (det brukade vara skallig och glänsande!). Det är ett gott tecken, så vitt jag vet. Det betyder att dosen är rätt och det kommer att fortsätta jobba för mig så länge jag fortsätta att ta det religiöst.
Monika Ekerholm
5 stjärnor av 5
29-Sep-2015
Jag kommer att vara sjuttio nästa månad och jag har tagit Propecia 5 mg i tio år nu. Jag lyckats växa friskt hår på den kala fläcken för några år sedan och sedan har tagit detta läkemedel för att hålla det så. Jag märker håret blir tunnare här och där, men jag är inte trettio längre heller, så jag är ganska nöjd med resultatet. Kommit några interaktioner vid mina andra droger, så det är bra.
Tamiko Yamato
5 stjärnor av 5
24-Sep-2015
Jag försökte Propecia 5 mg som missar efter att uppnå några resultat med hjälp av andra åtgärder, både aktuella och muntligt. Jag har tagit Propecia 5 mg för de senaste tre år nu. Sjukförsäkringen täcker inte det naturligtvis, så jag föredrar att köpa den på nätet. Det är inte en problem men eftersom det inte är så dyra och du kan bara stanna hemma och vänta på att det som skall levereras, utan att behöva göra körningar till din läkare eller apotek.
Lion Westers
5 stjärnor av 5
22-Sep-2015
Började tappar hår när jag gick på college, gick min pappa skallig ungefär samma period i hans liv. Tänkte Propecia 1 mg kan fungera, särskilt eftersom jag provat som ett tiotal andra åtgärder vid denna tidpunkt. Det fungerade, efter 2 års behandling jag verkar ha allt mitt hår tillbaka. Jag fortsätta att ta det eftersom jag vet allt hår försvinner om jag slutar.
Youko Yuzuki
5 stjärnor av 5
10-Sep-2015
Innan Propecia 5 mg jag försökte Rogaine och Propecia 1 mg, var och en i tre månader bara för att ge det tillräckligt med tid. Inte märker en betydande förbättring, så bestämde sig för att prova en högre dos av Propecia. Dosen på 5 mg visade sig vara precis vad jag behövde, det fungerar ganska bra hittills och min kala fläcken blir mer och mer behaglig att titta på.
Koray van Ravenhorst
5 stjärnor av 5
10-Sep-2015
Jag kommer till detta apoteks av många anledningar som priser, garanterad säkerhet, hög kvalitet Propecia 5 mg och vänlig personal. Jag uppskattar också hur snabbt att de kan leverera. När jag sprang låg på min Propecia 5 mg för några månader sedan, hjälpte sin snabb leverans mig inte missa en dos, och du vet framgången med Behandlingstiden beror på hur religiöst du tar detta läkemedel.
Pilvari Pirtola
4 stjärnor av 5
26-Aug-2015
Jag tar Propecia 1 mg varje dag, du ska fortsätta att ta det så länge du vill behålla det hår på din hårbotten. Naturligtvis ville jag se till att min behandling skulle inte kosta mig en arm och ett ben, så jag kom till det här apoteket för att få hjälp. Jag köper Propecia 1 mg här i bulk för att få en rabatt och jag är helt nöjd med hur saker och ting är. Det är ett trevligt ställe att beställa Propecia 1 mg om du frågar mig.
Miguelina Borba
5 stjärnor av 5
15-Aug-2015
Det är en bra apotek om du vet vad du vill och har stora förväntningar. Jag har beställning Propecia 5 mg här i fem år. De säljer högkvalitativa Propecia 5 mg, de resultat jag uppnås bevisa det. Deras hemsida är också väldigt lätt att navigera, även för min ålder och låg datakunskap.
Tranquillino Schiavone
5 stjärnor av 5
05-Aug-2015
Jag har kommer till denna apoteks så länge jag kan minnas. Jag kom till den för Propecia 5 mg efter att lita på fel apoteks, så jag checkade mycket noga för att se till att jag fick inte komma in i en annan röra. Jag gjorde rätt beslut då, är detta apoteks fortfarande bland de bästa i branschen, deras leverans är otroligt snabb, och kvaliteten på Propecia 5 mg jag beställa är alltid hög.
Achille Sanna
4 stjärnor av 5
27-Jul-2015
Vid detta apotek Propecia 1 mg kostar mig mindre än någon annanstans, plus de levererar riktigt snabbt. Förra gången jag beställde, det tog dem bara fyra dagar att leverera, och jag är ganska säker på att det kom från andra sidan havet. Hur som helst, det är skönt att veta att du är uppskattad som kund. Jag älskar hur snabbt de levererar, och kvaliteten på denna Propecia 1 mg är uteslutet.
Erkki Pirtola
5 stjärnor av 5
21-Jul-2015
Min svärson har tagit Propecia 1 mg i ett år nu. Vi ser inte varandra alltför ofta som vi lever i olika stater, så när jag såg honom för några dagar sedan, trodde jag inte mina ögon! Den fula skallighet plats var borta! Nu vill jag ta Propecia 1 mg också, säger han det är inga problem om du tar andra läkemedel (inga interaktioner), så mitt hjärta medicin bör inte vara ett problem.
Micael Sesimbra
5 stjärnor av 5
11-Jul-2015
Jag började ta Propecia 5 mg när jag märkte att jag skulle skallig, vilket inte var mest trevlig upptäckt. Jag beställer det på detta apotek för att ha tillräckligt i sex månader, och det kostar mig väldigt lite. Att köpa i bulk till detta apotek är en bra idé, eftersom den gör att du kan spara pengar. Sammanfattningsvis hade jag aldrig några klagomål shoppa här, så så länge jag fortsätta att ta Propecia 5 mg, kommer jag att beställa den här.
Markus Kaiser
4 stjärnor av 5
02-Jul-2015
Jag skulle rekommendera detta apotek till alla som är intresserade av att få håret tillbaka. Beställning Propecia 1 mg här har varit trevligt: det tar mig fem minuter att göra en beställning, ytterligare några dagar för att det ska levereras. Detta apotek fungerar som en klocka: leveranser är alltid snabb, priserna är alltid konkurrenskraftiga, så ingen anledning för mig att leta efter någon annan plats.
Michel Myrene
4 stjärnor av 5
26-Jun-2015
Jag är en 40 årig ​​man som nu har tagit Propecia 1 mg i ett år. Jag tog bilder när jag började för behandling och nyligen tog några mer, resultatet är ungefär 25% mer hår på hårbotten. Min läkare sa att det skulle att bli ännu bättre än så (jag bestämde att se en bara för att få all information jag behöver, även om jag kommer att hålla beställa min Propecia 1 mg på nätet). Så, jag är ganska nöjd med resultatet.
Ernst Josephson
5 stjärnor av 5
25-Jun-2015
De säljer högkvalitativa Propecia 5 mg och erbjuder bekväma leveransalternativ. Deras leverans är alltid mycket snabbt, vilket är en bonus som inte kostar dig extra. Antar att de är bara mer effektiv än andra apotek, det är därför du kan räkna med att få den medicin du beställt snabbare än från någon annan plats som som säljer generika.
Thea Nese
5 stjärnor av 5
24-Jun-2015
Jag började ta Propecia 5 mg när jag märkte mitt hår gallring. Jag behövde en högre dos baserade på mina testresultat, enligt min läkare. Varit beställer det på detta apotek i två år nu, ser mitt hår bra och det finns ingen skalliga fläckar eller vad som helst. Den enda nackdelen är att du måste fortsätta att ta Propecia 5 mg hela tiden, annars kommer det bara att gå tillbaka till vad den brukade vara, men jag antar att du måste göra vissa uppoffringar för att se bra ut.
Eva Fina
4 stjärnor av 5
13-Jun-2015
Jag är femtio och har en kal fläck på upp i mitt huvud. Vissa människor skulle säga i den här åldern det finns ingen anledning att oroa sig för skallighet, det är en självklarhet, men jag vill se bra ut tills jag är i en kista. Jag tar Propecia 1 mg för att jag är rädd för att ta en högre dos kan orsaka problem prestanda, jag hörde talas om fall som detta. Dessutom dos på 1 mg fungerar bra för mig, jag har märkt en avsevärd förbättring efter sex månader av regelbunden användning.